google-site-verification=3Tk-92VGcMRvA2Ktcdr-I5gek9qdPTn0d0Do5xNGDhc
top of page
Las mujeres que sostienen

I AM BECAUSE WE ARE.

UBUNTU.

Zulu Facility Service filosofi udspringer af begrebet Ubuntu, der stammer fra Zulu-stammen i Afrika. Kort fortalt betyder Ubuntu, at vi som mennesker og samfund skal udvise medmenneskelighed og moral i alle aspekter.

ZULU Ubuntu

About Us

Zulu Facility Service blev grundlagt i København 2018, med et ønske om at skabe mere end blot en rengøringsvirksomhed.
For ud over at levere miljøbevidst kvalitetsrengøring til både privat- og erhvervskunder, så skulle Zulu Facility Service først og fremmest bestræbe sig på at drage nytte af en ressource, som efterhånden er blevet glemt i dagens samfund – nemlig den ressource, vi er, når vi står sammen.
For os handler det i høj grad om, at ansatte 

hos os skal bruge Zulu Facility Service som

et springbræt videre i job karriere. Man skal hjælpes til at finde frem til individuelle potentiale og styrker, som efterfølgende kan bruges i et videre karriereforløb...

 

Og for at kunne gøre dette og danne et fællesskab, arbejder vi ud fra Bahman principper og værdier som stammer fra Sousa stammen i Persien:
Pålidelighed - vi holder hvad vi lover.
Ærlighed - i både dialog og handlingen.
Respekt - 
1. Medarbejder: uden medarbejdertilfredshed når vi ikke langt. Medarbejderne er vores ansigt ud af til kunderne, derfor er det vigtigt at vi engagerer og motiverer vores ansatte og skaber et godt arbejdsmiljø, med plads til udvikling for den enkelte.
2. Kunder: Kundernes tillid til os øges ved at arbejde med konceptet Bahman og dermed styrker vi også vores relation til kunderne.

Med Zulu Facility Service får I altså mere end rengøring – I melder jer ind i en ”stamme”, hvor I både hjælper vores samfund og den enkelte medarbejder med at udvikle sig yderligere og opnå nye højder.

Juntos en la parte superior
bottom of page