Las mujeres que sostienen

I AM BECAUSE WE ARE.

UBUNTU.

Zulu Facility Service filosofi udspringer af begrebet Ubuntu, der stammer fra Zulu-stammen i Afrika. Kort fortalt betyder Ubuntu, at vi som mennesker og samfund skal udvise medmenneskelighed og moral i alle aspekter.

ZULU Ubuntu

Vores historie,  vores værdier

Zulu Facility Service blev grundlagt i København i 2018, som et ønske om at skabe mere end blot en rengøringsvirksomhed.
For ud over at levere miljøbevidst kvalitetsrengøring til både privat- og erhvervskunder, så skulle Zulu Facility Service først og fremmest bestræbe sig på at drage nytte af en ressource, som efterhånden er blevet glemt i dagens samfund – nemlig den ressource, vi er, når vi står sammen.
For os handler det i høj grad om, at ansætter hos os skal bruge Zulu Facility Service som et springbræt videre i deres karriere – de skal hjælpes til at finde frem til deres individuelle potentialer og styrker, som de efterfølgende kan bruge i deres videre karriere...

 

Og for at kunne gøre dette og danne et fællesskab, arbejder vi ude fra Bahman principper og værdier som stammer fra Sousa stammen i Persien:
Pålidelighed - vi holder hvad vi lover
Ærlighed - i både dialog og handlingen.
Respekt – 
1. Medarbejder: uden medarbejdertilfredshed når vi ikke langt. Medarbejderne er vores ansigt til kunderne, derfor er det vigtig at vi engagerer og motiverer vores ansatte og skabe et godt arbejdsmiljø, med plads til udvikling for den enkelte.
2. Kunder: Kundernes tillid til os øges ved at arbejde med konceptet Bahman og dermed styrker vi også vores relation til kunderne.

Med Zulu Facility Service får I altså mere end rengøring – I melder jer ind i en ”stamme”, hvor I både hjælper vores samfund og den enkelte medarbejder med at nå udvikle sig yderligere og nå nye højder.

Juntos en la parte superior

Vi tager et socialt ansvar og gør noget for vores miljø.

Vi hjælper minoriteter i alle afskygninger med at blive en del af det større fællesskab.

© 2019 - 2020 Zulu Facility Service | All rights reserved ®

logo-boton-nav.png
logo-boton-nav.png
  • LinkedIn - círculo blanco
  • Facebook - círculo blanco