google-site-verification=3Tk-92VGcMRvA2Ktcdr-I5gek9qdPTn0d0Do5xNGDhc Storytelling | Zulu Service

Zulu Service er grundlagt af Mazala Douglas Zulu.

Ideen til at starte virksomhed, var efter han i 2017 gik ned med stress, havde haft en krævende stilling med stort ansvar i en større dansk virksomhed. Da han i 2018 var klar til at indtage arbejdsmarkedet igen, blev han mødt af et system, der fortalte ham, at han på papiret ikke havde de nødvendige egenskaber og kvalifikationer, der var påkrævet til lignende stillinger. Derfor blev han tvunget ud i en uønsket stilling. 

Pludselig stod han uden arbejde og oplevede en manglende støtte samt forståelse fra diverse offentlige institutioner.

Men det han manglede fandt han hos familie og venner

- Ubuntu

Det var her, Mazala fik ideen til at udnytte sine innovative egenskaber fra hans tidligere arbejdserfaring, hvilket resulterede i Zulu Service.

Zulu Service bygger på konceptet Ubuntu.

Ubuntu er et begreb, der stammer fra Zulu-stammen, og som ofte bliver forbundet med medmenneskelighed og morale. Oxfords learning dictionaries beskriver det som

”The idea that people are not only individuals but live in a community and must share things and care for each other. The concept of ubuntu involves deep concern for others and having sound morals”

Zulu Service bestræber sig på at udnytte samfundets glemte ressource, nemlig den ressource vi er, når vi står sammen og hjælper hinanden.

Derfor samarbejder vi med konsulentfirmaet Z&Z Consulting. Vi hjælper vores ansatte med at opnå den karriere og mål, som de ønsker. 

For flere ansatte i vores virksomhed er rengøringsjobbet derfor et springbræt videre. Sammen med Z&Z Consulting hjælper vi vores personale med at finde deres skjulte potentialer og styrker samt hvordan de kan bruge det videre i deres rejse. Det gør vi ved, at vi tilbyder coaching og mentorships for vores ansatte. 

 

Ved at vælge Zulu Service til rengøring får man ikke blot en miljøbevidst og miljøvenlig løsning, I melder jer ind i en ”stamme”. I hjælper dermed også både vores samfund og jeres private rengøringshjælp med at nå nye højder og udvikle sig yderligere.

Det er Zulu Service

I AM BECAUSE WE ARE - UBUNTU

Zulu Facility Service

Lyngbyvej 20, 1.

DK-2100 København Ø

Telefon: +45 39 15 81 93

Mobile: +45 91 78 63 70

E-mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR.nr. 31898331

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel

© 2019 - 2020 Zulu Facility Service | All rights reserved