google-site-verification=3Tk-92VGcMRvA2Ktcdr-I5gek9qdPTn0d0Do5xNGDhc Rengøring København

Som kunde hos Zulu Service får du en rengøringshjælp, hvor du har mulighed for at bruge din fritid til noget andet og mere spændende end rengøring. Du behøver derfor ikke tænke over, om dit hjem er rent nok til dine gæster, om du har støvsuget godt nok i krogene, eller om pletten på køkkenbordet nu er vasket ordentligt væk.

Som privatkunde hos os, kan vi tilbyde dig: 

- Grundig støvsugning

- Grundig vask af gulve

- Grundig rengøring af toiletter

- Grundig rengøring af badeværelse

- Grundig aftørring af frie flader

Vi favner bredt indenfor rengøringsfeltet, med erhvervsrengøring som et af vores primære rengøringsområder. Erhvervsrengøring på kontorer, butikker eller lagerbygninger. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at arbejde i rene omgivelser, så med os som leverandør, er man som kunde i trygge hænder.

Trænger din bolig eller kontor til en kærlig hånd? Eller har du brug for grundig flytterengøring? 

Vi har stor erfaring indenfor hovedrengøring og har derfor også prøvet det meste. Vi udbyder en bred vifte af services, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Vi er klar til alle opgaver. Det er alt fra rengøring af loftslamper, til aftørring af hylder, reoler borde osv.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid får en skinnende og ikke mindst, effektiv hovedrengøring, hvor servicen altid er i top.

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på ved rengøring på et kontor eller en institution. Men fælles for det hele, er at der skal gøres ordentligt rent, så lokaler kan være klar til hverdag. 

Det er vigtigt at gulve bliver grundig rengjort på institutioner,

hvor børn kravler rundt eller hos større børn, der leger og slæber sand, jord og sne med ind fra legepladsen eller fodboldbanen. Støv, snavs og andre urenheder kan hurtigt ophobe sig i institutioner, hvilket kan føre til dårligt indeklima og øge risikoen for spredning af bakterier og sygdomme.

Med en grundig rengøring fra Zulu Service kan mange af disse urenheder og eventuelle bakterier fjernes, så denne potentielle smittekilde ikke når at komme til livs. 

Miljøvenlig institutionsrengøring

Hos Zulu Service sikrer vi en god, miljøvenlig rengøring, der er skånsom overfor miljøet. 

Vi har god erfaring med rengøring af institutioner.

Ejendomsservice rækker over mange forskellige services som f.eks daglig drift og vedligeholdelse af boliger, offentlige bygninger og sportsanlæg. Det er derfor en god idé at samle alle serviceopgaver tilhørende ejendom et sted og det er muligt hos os.

Dette er med til at skabe et bedre overblik og en bedre service.

Vi har mange års erfaring indenfor ejendomsservice, og vi er blandt de bedste i landet på med hensyn til pris og kvalitet.

Vi tilbyder totalrengøring og vedligeholdelse af erhverv og boligejendomme. Vores services indeholder bl.a. rengøring af trapper og vinduer, græsslåning, fejning i ejendommen m.m.

 

Vi udfører vores arbejde i både virksomheder, butikscentre, gårdlauger, leje-, ejer- og andelsboliger samt meget mere.

Hos Zulu Service sætter vi en stor ære i at vores medarbejdere er uddannede indenfor området. Dette gælder både trappevaskere og ejendomsfunktionærer. Veluddannet personale er med til at sikre en god service.

Førstehåndsindtrykket er noget af det vigtigste og bor man i lejlighed fungerer en trappeopgang som en forlængelse til entre.

 

En trappeopgang er et sted som bruges hver dag, og må vaskes minimum en gang om ugen eller mere.

En trappeopgang om efteråret eller vinteren kan være meget beskidt fra regnvand eller sne.

Vi har i mere end 20 år udført trappevask, uanset om det er i ejendomme eller kontorbygninger, og vi har derfor opbygget stor erfaring indenfor vask af trapper. Derfor tilbyder vi også en stabil, grundig og effektiv service af meget høj kvalitet.

Zulu Facility Service

Lyngbyvej 20, 1.

DK-2100 København Ø

Telefon: +45 39 15 81 93

Mobile: +45 91 78 63 70

E-mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR.nr. 31898331

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel

© 2019 - 2020 Zulu Facility Service | All rights reserved