ZULU SERVICE er et professionelt rengøringsselskab. Vi arbejder både for private kunder, men også for virksomheder og institutioner. 

Ved hjælp af god og effektiv service, kundedialog og vores eget krav til etisk rengøring med fokus på miljøbevidsthed, har vi igennem flere års hårdt arbejde erhvervet os værdifuld erfaring indenfor en lang række forskellige opgaver i og omkring rengøringsbranchen.

 

Derfor tør vi også godt sige, at vi føler os stærkt rustet til at tage vare om netop din - eller jeres - rengøringsopgave.

Glade medarbejdere gør bedre rent

Al vores personale er veluddannet indenfor rengøring, og med en kombination af videreuddannelse samt rengøringstræning er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste service på markedet.

Selvom hverdagen er travl hos ZULU SERVICE, er det vigtigt for os at have tid til den enkelte medarbejder. Vi lytter, når vores ansatte undrer sig, har spørgsmål, forslag eller input til vores rengøringspraksis. Gennem interne kurser giver vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger, så de - og dermed vi - kan leve op til kundens forventninger.

Tankegangen er helt enkel: Vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere – og gode medarbejdere gør bedre rent. Dét kan kunden mærke.

Vores forretningsmodel er både baseret på abonnementskontrakter  og ad hoc opgaver. Vi tilpasser os dig og dit ønske til rengøringen.

God kundedialog

Vi sætter altid vores kunder i centrum. For os er en god kundedialog den væsentligste faktor i et samarbejde. Gennem grundig dialog med vores kunder sikrer vi, at vores kunder får den bedst mulige service.

 

Hos ZULU SERVICE ved vi, at konstant kommunikation med vores dygtige personale skaber de bedste resultater.

 

Vi sætter en ære i at gøre rent. Hver dag. Derfor er det også vigtigt for os at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for netop at kunne leve op til både kundens forventninger og medarbejderens egne forventninger.

ZULU 

SERVICE

Lyngbyvej 20

2100 Østerbro

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel

Tel: 39158193

Mobil: 91786370

Mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR:31898331

© ZULU SERVICE

ZULU
SERVICE

Sammen skaber vi

39158193

91786370