ZULU SERVICE er et professionelt rengøringsselskab. Vi arbejder både for private kunder, men også for virksomheder og institutioner. 

Ved hjælp af god og effektiv service, kundedialog og vores eget krav til etisk rengøring med fokus på miljøbevidsthed, har vi igennem flere års hårdt arbejde erhvervet os meget erfaring indenfor en lang række forskellige opgaver i og omkring rengøringsfeltet.

 

Derfor tør vi også godt at sige, at vi føler os godt udrustet til at tage vare om netop din - eller jeres - rengøringsopgave.

Glade medarbejdere gør bedre rent

Al vores personale er veluddannede indenfor rengøring, og med en kombination af videreuddannelse samt rengøringstræning, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste service på markedet.

Selvom hverdagen er travl hos ZULU SERVICE, er det vigtigt for os at have tid til den enkelte medarbejder. Vi lytter, når vores ansatte undrer sig, har spørgsmål, forslag eller input til vores rengøringspraksis. Gennem interne kurser giver vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger, så de - og dermed vi - kan leve op til kundens forventninger.

Tankegangen er helt enkel: Vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere – og gode medarbejdere gør bedre rent. Dét kan kunden mærke.

Vores forretningsmodel er både baseret på abonnementskontrakter  og ad hoc opgaver. Vi tilpasser os hvad der passer til dig og dit ønske til rengøringen.

God kundedialog

Vi sætter altid vores kunder i centrum. For os er en god kundedialog, den væsentligste faktor i et samarbejde. Gennem grundig dialog med vores kunder, sikrer vi at vores kunder får den bedst mulige service.

 

Hos ZULU SERVICE ved vi, at den bedste kommunikation i kombination med vores dygtige personale, skaber de bedste resultater.

 

Vi sætter en ære i at gøre rent. Hver dag. Derfor er det også vigtigt for os, at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for netop at kunne leve op til både kundens forventninger og medarbejderens egne forventninger.

ZULU 

SERVICE

Lyngbyvej 20

2100 Østerbro

Tel: 39158193

Mobil: 91786370

Mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR:31898331

© ZULU SERVICE

ZULU
SERVICE

Sammen skaber vi

39158193

91786370