ZULU SERVICE er grundlagt af Mazala Douglas Zulu. Ideen til at starte firmaet kom efter at han i år 2017 gik ned med stress, efter at han havde haft en for krævende stilling med stort ansvar i en større dansk virksomhed. Da han i 2018 var klar til at indtage arbejdsmarkedet igen, blev han mødt af et system, der fortalte ham, at han på papiret ikke havde de nødvendige egenskaber og kvalifikationer, der var påkrævet til lignende stillinger. Derfor blev han tvunget ud i en uønsket stilling. 

 

Imens han stod uden arbejde, oplevede han en manglende støtte og forståelse fra diverse institutioner. Men det han manglede ude fra fandt han i familien og blandt sine venner - Ubuntu

Det var her Mazala fik ideen til at sammensætte hans innovative egenskaber med hans tidligere arbejdserfaring, hvilket resulterede i ZULU SERVICE.

ZULU SERVICE bygger på konceptet Ubuntu. Ubuntu er et begreb der stammer fra Zulu stammen og ofte bliver forbundet med medmenneskelighed og morale. Oxfords learning dictionaries beskriver det som

 

”The idea that people are not only individuals but live in a community and must share things and care for each other. The concept of ubuntu involves deep concern for others and having sound morals”

ZULU SERVICE bestræber sig på at udnytte samfundets glemte ressource; nemlig den ressource vi er, når vi står sammen og hjælper hinanden. Derfor samarbejder vi med et konsulent firma, Z&Z Consulting. Sammen med dem sørger vi for, at vores ansatte får hjælp til at opnå den karriere og de mål de ønsker. 

For flere ansatte i vores firma, er rengøringsjobbet derfor et springbræt videre. For sammen med Z&Z Consulting hjælper vi vores personale med at finde deres skjulte potentialer og styrker samt hvordan de kan bruge det videre i deres rejse. Det gør vi ved at vi tilbyder coaching og mentorships for vores ansatte. 

 

Ved at vælge ZULU SERVICE til at stå for jeres rengøring vælger I derfor ikke blot en miljøbevidst og miljøvenlig løsning, I melder jer ind i en ”stamme”. Derfor hjælper I samtidig også både vores samfund og jeres rengøringshjælp med at nå nye højder og udvikle sig yderligere.

Dét er ZULU SERVICE.

I AM BECAUSE WE ARE - UBUNTU

ZULU 

SERVICE

Lyngbyvej 20

2100 Østerbro

Tel: 39158193

Mobil: 91786370

Mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR:31898331

© ZULU SERVICE

ZULU
SERVICE

Sammen skaber vi

39158193

91786370