INDKØB

Hos Zulu Service ved vi hvordan hverdagen og alle des små opgaver kan stå i vejen for de mest banale ting og få dem til at virke uoverskuelige, så som at få strøget skjorter, få købt ind til aftenens middag og ugens måltider. Derfor tilbyder Zulu Service nu som noget nyt at ordne indkøbslisten, så din ryg og din tid kan blive brugt bedre.

Den her ordning kalder vi Kulela. Ordet stamme fra Ngoni, i Zambia, og betyde pasning.

Har du et ønske om at dit barn får fuld opmærksomhed imens du er på arbejde? Passer institutionens åbningstider ikke med dine egne arbejdstider? Har du brug for et ”pusterum” eller bare mere tid så du kan klare andre opgaver i hverdagen?


Din private Kulela kan b.la. hjælpe jer med:

  • Børnepasning I hjemmet eller efter aftale

  • Afhentning og aflevering af børn til og fra daginstitution, skole, fritidsklub og/eller fritidsaktiviteter

 

(dog skal barnet være min. 2 år)

 

Denne service kalder vi Pamoja. Pamoja stammer fra swahili og betyder sammen.

”En af vores ydelser, som jeg personlig sætter stor pris på, er at gå tur med de ældre og hjælpe dem med hverdagens udfordringer (det kan være alt fra indkøb, en ven at snakke med, computerhjælp etc.). jeg sætter særlig stor pris på denne service, da den lægger sig tæt op af nogle af de værdier jeg selv er vokset op med og det jeg prøver at lære mine børn. Vi tager os af vores ældre og ensomme i samfundet” – Mazala Zulu

Hos Zulu Service har vi erfaret os at mange af vores ældre kunder/medlemmer har svært ved at overskue computeren. Da computeren i stadigvæk større omfang bliver en del af hverdagen, tilbyder vi nu at hjælpe med at få styr på de online betalinger, få tjekket mailen osv.

Med en travl hverdag kan det være svært at få alle boldene til at passe sammen.

 

Det kan også forhindrer dig i at give din hund den fleksibilitet, den fortjener.

Er din hund alene hjemme når du har sene dage på arbejdet? Eller er det med dårlig samvittighed at du tager til fest i weekenderne?

 

Lad vores unge hjælp med luftningen af din elskede hund.

ZULU 

SERVICE

Lyngbyvej 20

2100 Østerbro

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel

Tel: +45 39 15 81 93

Mobil: +45 91 78 63 70

Mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR: 31898331

© ZULU SERVICE