Som kunde hos ZULU SERVICE får du en rengøringshjælp, hvor du har mulighed for at udnytte din fritid til noget andet og mere spændende end rengøring. Du behøver derfor ikke tænke over, om dit hjem er rent og skinnende nok til dine gæster, om du nu har støvsuget godt nok i krogene, eller om pletten på køkkenbordet nu er vasket ordentligt væk.

Som privatkunde hos os, kan vi tilbyde dig: 

- Grundig støvsugning

- Grundig vask af alle gulve

- Grundig rengøring af toiletter

- Grundig rengøring af badeværelse

- Grundig aftørring af frie flader

Vi favner bredt indenfor rengøringsfeltet, men har især haft erhvervsrengøring som et af vores primære rengøringsopgaver. Uanset om  omhandler erhvervs-rengøring af butikker, kontorer eller lagerbygninger, så klarer vi rengøringen. Vi ved alle, hvor vigtigt det er at arbejde i rene omgivelser, så med os som leverandør af jeres erhvervsrengøring, er I i gode hænder.

Trænger din bolig eller kontor til en kærlig hånd? Eller har du brug for grundig flytterengøring? 

Vi har stor erfaring indenfor hovedrengøring og har derfor også prøvet det meste. Vi udbyder en bred vifte af services, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

 

Vi er klar på enhver opgave for dig. Det er alt fra ren-gøring af loftslamper, til aftørring af hylder, reoler borde osv. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid får en skinnende og, ikke mindst, effekt hovedrengøring, hvor servicen altid er i top.

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på når der bliver gjort erhvervsrengøring på et kontor og ved institutionsrengøring i en børnehave. Men fælles for begge steder er, at den daglige gang altid er bedre i rene og imødekommende lokaler.

Det er især vigtigt at gulve bliver grundigt rengjorte på institutioner, hvor børn kravler på gulvene eller hos større børn, der leger og slæber sand, jord og sne med ind fra legepladsen eller fodboldbanen. Støv, snavs og andre urenheder kan hurtigt ophobe sig i institutioner, hvilket kan føre til dårligt indeklima og øge risikoen for spredning af bakterier og sygdomme.Særligt derfor er det vigtigt for institutioner at holde både gulve og lokaler fine og rengjorte.

Med en grundig rengøring fra ZULU SERVICE kan mange af disse urenheder og eventuelle bakterier fjernes, så denne potentielle smittekilde ikke når at komme til livs. 

Miljøvenlig institutionsrengøring

Hos ZULU SERVICE sikrer vi en god, miljøvenlig rengøring, der er skånsom overfor såvel miljøet som børnene i jeres institution. Vi har meget erfaring indenfor rengøring af institutioner.

Ejendomsservice rækker over mange forskellige services som f.eks daglig drift og vedligeholdelse af boliger, offentlige bygninger og sportsanlæg. Det er derfor en god idé at samle alle jeres service-opgaver vedrørende jeres ejendom ét sted - og det kan I hos os.

Dette er både med til at skabe et bedre overblik for jer, såvel som at kunne tilbyde en bedre og mere gennemgående service. Vi har mange års erfaring indenfor ejendomsservice, og vi er blandt de bedste i landet på både med hensyn til pris og kvalitet.

Vi tilbyder totalrengøring og vedligeholdelse af erhvervs- og boligejendomme. Vores services indeholder bl.a. rengøring af trapper og vinduer, græsslåning, fejning i ejendenmommen m.m.

 

Vi udfører vores arbejde i både virksomheder, butikscentre, gårdlauger, leje-, ejer- og andelsboliger samt meget mere.

Hos ZULU SERVICE sætter vi en stor ære i at vores medarbejdere er uddannede indenfor området. Dette gælder både trappevaskere og ejendomsfunktionærer. Veluddannet personale er med til at garantere en god og grundig service for jer.

Førstehåndsindtrykket er som bekendt noget af det vigtigste, og bor man i lejlighed fungerer en trappeopgang som en forlængelse af ens éntre.

 

En trappeopgang er et travlt sted, så det er derfor vigtigt, at den holdes ren og præsentabel. En ren trappeopgang er ikke kun pæn at på, den er også mere sikker at færdes på. Især om vinteren kan det være besværligt med den sne og slud der bliver slæbt med.

Vi har i mere end 20 år udført trappevask, uanset om det er i ejendomme eller kontorbygninger, og vi har derfor opbygget stor erfaring indenfor vask af trapper. Derfor tilbyder vi også her en stabil, grundig og effektiv service af høj kvalitet.

ZULU 

SERVICE

Lyngbyvej 20

2100 Østerbro

  • Facebook
  • LinkedIn - sorte cirkel

Tel: +45 39 15 81 93

Mobil: +45 91 78 63 70

Mail: zuluservice.dk@gmail.com

CVR: 31898331

© ZULU SERVICE